162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Om Satelliet

Satelliet Norge AS er en erfaren distributør av kontrakts møbler og forhandler av flere anerkjente møbelprodusenter, deriblant vårt eget merke Satelliet som kommer fra Nederland.

Vi leverer

I Nederland er Satelliet en av Europas største leverandør og distributør av møbler til kontrakts markedet innenfor Hospitality markedet. Med sine store showroom i Breda og Amsterdam, gjør de det mulig for oss å vise kundene våre fantastiske løsninger og muligheter.

 

Satelliet Norge ble etablert i 2008. Siden den gang har vi levert kvalitetsprodukter til Hospitality markedet og prosjekter over hele Norge. Vår visjon er å levere «kvalitet der mennesker møtes». Vi er kjent i markedet for å ha et bredt utvalg av kvalitetsmøbler til riktige priser. Vi veileder kunden til spennende og inspirerende løsninger. Vårt team har mye kunnskap og erfaring innen møbelbransjen, med stort fokus på service og trygghet i alle ledd.

 

I Norge er Satelliet et datterselskap av Bico Bygg og Innredning AS. Bico er en solid og moderne tradisjonsbedrift med lang erfaring som leverandør av markedets beste løsninger innen innredning og butikksystemer, samt oppføring av boliger og næringsbygg. Bico har også levert innredning til flere av Norges nye signalbygg som Deichmanske, Nasjonalmuseet og Munchmuseet.

Utforsk vår kolleksjon

Utforsk vår kolleksjon

Satelliet tilbyr et bredt utvalg møbler med mange valgmuligheter. Vi har over 1.000 varer i 40.000 varianter.

Se kolleksjon

Vi hjelper deg

Trenger du mer informasjon om et spesifikt produkt, priser eller rådgiving av ditt neste prosjekt, send oss en e-post så kontakter vi deg snarest.