1337
post-template-default,single,single-post,postid-1337,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Covid-19 informasjon

Covid-19 informasjon

Kjære relasjon

Mange i bransjen går nå gjennom en tøff tid, og dere har vår dypeste medfølelse. Midt i denne vanskelig og spesielle situasjonen vi er i, ønsker vi å komme med litt informasjon. Vi som alle andre tar forhåndsregler og følger til enhver tid myndighetenes råd om håndtering av Covid-19 viruset.

  • Vi har i all hovedsak hjemmekontor. På kontoret setter vi hygiene først, holder god avstand til kolleger og har med egen mat.
  • Vi er fremdeles aktive, og du kan nå oss på både e-post og telefon som før. Det vil alltid være noen som er tilgjengelige.
  • Flere prosjekter går sin gang og vi jobber så godt vi kan med å sikre at leveringer, transporter og varer kommer som avtalt.
  • Alle våre avdelinger i Nederland er fremdeles operative. Myndighetene i Nederland har gjort store grep, større enn Norge, men på lageret, fabrikken og kontoret jobber de fremdeles.  
  • Vi skal gjøre alt vi kan for å kunne levere både bestilte varer og det du ønsker å bestille fremover.
  • Vi fortsetter å gi deg kjapp og god oppfølging, ikke nøl med å ta kontakt. Vi er her for deg.
  • Våre transportselskaper opplever utfordringer med hensyn til at ferger er innstilt mellom Danmark og Norge. Det vil derfor kunne ta litt lengre tid å få varene, men varene skal komme fram. Det er også noen økte kostnader knyttet til drivstoff da transporten må kjøre lengre på grunn av innstilte ferger.
  • Vi følger hele tiden med og som vi har sett kan situasjonen endre seg raskt. Satelliet Norge skal forsøke å holde deg orientert hvis det skjer store endringer av betydning for våre relasjoner.  


Tusen takk for at du tar hensyn og er forståelsesfull i en tid som dette. Vi håper vi snart kan legge dette bak oss å igjen se fremover. 

Det viktigste nå er at vi alle tar tak og hjelper hverandre. At vi alle er innstilt på å følge råd slik at dette sprer seg minst mulig. Nå må vi ta vare på de som trenger det mest.

Med vennlig hilsen

Satelliet Norge teamet