1450
post-template-default,single,single-post,postid-1450,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Satelliet Originals

Satelliet Originals

Satelliet sin egen merkevare

Satelliet Originals-kolleksjonen stammer fra behovet for å skape et unikt og allsidig produktsortiment med sin egen gjenkjennelige signatur. Gjennom mange års erfaring, og ved alltid å lete etter den siste utviklingen og trendene, tilbyr Satelliet en kvalitativ og oppdatert samling for å møte kundenes ønsker og behov.

Styrken til Satelliet Originals ligger i tilpasning. Hvert møbel har sin egen karakter, sitt eget ansikt og støtter på denne måten identiteten til et konsept eller interiør. Det som gjør det komplett er de uendelige mulighetene når det gjelder polstring og utførelse.

Ved å være utvikler for hvert produkt i Satelliet Originals-samlingen, reagerer Satelliet raskt på de stadig skiftende markedene. I tillegg får gründere, reklame- og prosjektutviklere verktøyene de trenger for å sammen skape de mest inspirerende stedene for gjestfrihet: steder der folk liker å møtes.

Det er disse menneskene – kall dem gjester, kall dem brukere – som er nøkkelen i utviklingen av denne samlingen. I tillegg til atmosfære krever de komfort og kvalitet. Og dette er derfor grunnlaget for hvert enkelt produkt. Satelliet Originals er eksklusivt utviklede produkter for Satelliet som er laget både internt og i samarbeid med nederlandske designere.

Hvert produkt i Originals-samlingen inneholder gjestfrihet, kvalitet, styrke, mangfold, individualitet, inspirasjon, relevans og funksjonalitet. Det er løftet fra Satelliet Originals.